74 poze   32189 vizite
Albume
1 DE PE NET CULESE1 Masculi 20112 Porumbeii mei cu care incep anul 20103 PERECHI MATCA 2011ad schaerlaeckensADAPOSTUL PORUMBEILORADENO COLI PREVENIREALEGEREA REPRODUCATORILORALIMENTATIA PORUMBEILORAloeALUNE NEPRAJITEAmenajarea crescatoriei 2Amenajarea crescatoriei 1Amenajarea crescatoriei 3ANOMALII LA NAPARLIREA REMIGELORARTICOLE UTILEBOALA LIMBI ALBASTREBOLI SI TRATAMENTEBOLI SI TRATAMENTE 2BOLI SI TRATAMENTE PORUMBEICAILE SUCCESULUICALENDAR COLUMBOILCALENDAR DE ACTIVITATICALITATE VS CANTITATECALITATEA HRANEICampion national Long Distance KBDB 2007 Bearts HenriCELE 10 REGULI DE BAZA ALE REPRODUCTIEICERINTECONSTRUIREA CONSISTENTEI LA PORUMBEII DVSTRCOSUL SAU MANACrearea unei suseCRITERII DE SELECTIECRITERII DE SELECTIE 2CUM SA REPRODUCI PORUMBEI BUNIDE KLAKDE RAUW SABLONDESPRE ANTRENAREA PORUMBEILORDESPRE SANATATEDISPARITIA UNUI COSMAREchinaceeaEDUCAREA PUILOREFECTUL CALDURIIEXPREMENTE MOIFA-TI TEMELE INAINTE SA CUMPERI PORFETE BOXEGAFIAITUL LA PORGHID DE MEDICATIEHormoformHRANA PORUMBEILORHRANA SI INTRETINEREHREANUL REMEDIU NATURALIMPERECHEREAISTORIA PORUMBEILOR BRICOUXIstoria PORUMBEILOR WANROYLEGILE COLUMBOFILELeguminoase si OleoginoaseMETODA DE HRANIRE CASTIGATOAREMETODE DE JOC ALE MASCULILORMierea de albina remediul naturalMODELE BOXEMUSCHIINAPIRLIREANotiuni de crestere si alimentatie a porumbeilorOBSERVATII EXPERIENTAOtetul de mere remediul naturalPolenulPorumbei in forma si metode de zborPregatirea puilor inainte de antrenamenteProcesul de naparlirePROGRAM CONCURS 2PROGRAM DE CONCURSPROGRAM DE IARNAReactii adverse ale medicamentelorReguli de angajare a porumbeilor la fondReguli de care sa ne amintimREMEDII NATURISTERemedii NaturisteReproducere si imperecherea porumbeilorReproducereaRetete pentru porumbeiRolul sarurilor minerale in alimentatia porumbeilorSanatatea ochiuluiSchema de tratament preventiv la porumbeii voiajoriSECRETE ALE PORUMBEILORSelectia porumbeilorSelectia puilorSfaturi despre sanatatea porumbeilorSITE PIGEONSite-uri pt columbofiliSpecialistii olandezi si belgieniSPUTNIKTratament pentru porumbei voiajoriTricomonoza si infectii respiratoriiVariolaVarza pentru porumbeiVentilatia in volieraVITALITATEAVitalitatea porumbelului voiajorVOLIERA

membru din 13 ianuarie 2010

Campion national Long Distance KBDB 2007 Bearts Henri

Campion naţional Long Distance KBDB - 2007
Baerts Henri şi tipul de la Grazen


Campionatul Naţional Long Distance a fost alergat în 2007, cu primele două nominalizat porumbei (1 + 2), lista de clasament pe 5, în 3 curse de alegere între curse naționale Brive, Montelimar, Cahors, Montauban şi portocaliu. Acest an duo Baerts Henri şi tipul de la Grazen au fost cei care au avut loc de onoare pe podium în Oostende. Ei au câștigat cu o marjă largă cu un coeficient de 23,43. Grazen este cel mai mic oraș din Geetbets şi se află în Brabantul Flamand, un pietre arunca departe de Limburg. A fost aici că duo Baerts Henri și Guy beneficiat un an fantastic în Long Distance și distanță Grand în 2007. În afară de titlul naţional, ei au fost, de asemenea, General campion Long Distance în Uniunii Brabant, unde au câștigat, de asemenea, Oscar pentru distanţe lungi (alergat în toate curse programate). În plus au avut cel mai bun vechi porumbel în club cu "Regele Rhone" şi sa încheiat 2a în Route du Rhone, iar acest lucru cu cele trei prima nominalizat in trei rase. Henri tatăl este încă activ în sport porumbel şi apoi în principal la scurtă distanţă. Guy a fost fascinat de porumbei la o vârstă fragedă şi a avut propria loft atunci când el a fost de 12 ani, cu un mic ajutor de la tatăl, desigur. În acest moment Colonia complet este condusă de tip, dar tatăl Henri salturi în atunci când este necesar. În plus, el este întotdeauna prezentă atunci când porumbei sunt datorate de a reveni la distanţe lungi curse.
Titlul naționale
Titlul naţional a fost realizat cu 4 porumbei diferite.
La Brive a fost "D'artagnan", care a fost basketted ca primul nominalizat şi nu lăsaţi-le în jos, realizarea, de asemenea, locul 259th de porumbei 6535 zona C. "D'Artagnan" dovedit el însuşi în 2002, printre alte lucruri, trei top 100 citate semi-national din Jarnac şi o listă întreagă de alte premii de top în distanţe lungi curse Cahors, Brive Narbonne. D'Artagnan este un fiu al Falco, care la rândul său a excelat în distanţe lungi curse cu un 36th Nat. Bordeaux, 85th Nat. Dax, 165th Nat. Dax, 292nd Nat. Beziers... Falco, de asemenea, este un fiu al Molnar, unul dintre porumbei stoc în mansarde în Grazen. Ca 2a nominalizat la Brive, "Silver Shadow" fost basketted ca un fiu din D'artagnan, dar, de asemenea, ca un parlamentar din Little Joe (aceeaşi mamă). Vorbim despre un doi - an-vechi porumbel care făcuse precum şi o yearling. El a fost cronometrat în primul rând la Brive și a atins locul 65-la 6535 porumbei zona C.
Montelimar şi Orange "Darius" a fost nominalizat basketted ca primul. El este un fiu direct de Pocasso, care a fost cuplat cu o soră plin de Euro Olimpice, care a fost 2a Olympiade porumbelul Long Distance în Blackpool şi aceasta din mansarde de Jos Thoné. Darius obținut Premiul 96 la Montelimar împotriva porumbei 4.499 zona c și de la Orange 291st împotriva porumbei 3.350. Pentru al doilea, nominalizat trust a fost plasat în "Napoleon", un porumbel trei ani cu un tată care este un fiu direct de Kleine Molenaar, şi o mamă care este o fiică de Pocasso. La Montelimar acest atlet a atins un loc 135th împotriva porumbei 4.499 zona c şi la Orange a atins 156th împotriva porumbei 3.350 zona C. La Marseille (Irun III), de asemenea, a atins 400th internaţionale împotriva porumbei 15.627 și a marcat în cariera Long Distance încă tineri 7 din 7 în curse Long Distance. Ce este remarcabil este faptul că de aceste șase premii nu unul dintre ei pentru cel mai bun porumbel în pod, și anume regele Rhone. Această topper realizat Montelimar 28 National împotriva porumbei 7.873, porumbei zona c 4.499 20, la Orange porumbei National zona c 3.350 94th şi de la Marsilia (Irun III) internaţional 362nd împotriva porumbei 15.627. Cu aceasta el a fost încoronat ca cel mai bun vechi porumbel în Club Long Distance în Wallonie şi a fost al doilea porumbel ace în Route du Rhone. Tatăl lui King Rhone este fiul vitreg Poco şi mama sa este o fiică directe de Kleine Molenaar care a fost cuplat cu fiica lui Pocasso, astfel încât să putem pe bună dreptate vorbi de un produs de inbreed la miraculos "Poco" de Jos Thoné.
Stoc de constructii-anexa loft Jos Thoné
Când s-a decis în 90 pentru a modifica distanţe lungi, a existat o anumite Leekens Dirk la 日本語 în care a avut impresionant beat lume interurban cu performanțele sale fantastice. Văzând că Guy a fost convins că succesul în distanţe lungi ar putea fi realizată numai cu materiale fiabile, el a contactat cu coafor acum celebru la ca. Deoarece Dirk a avut mutat doar casa în acest an şi loft pentru tineri nu a fost încă gata, posesia a fost luată de zece tineri din sale cele mai bune cupluri şi începutul cu distanţe lungi a fost făcută. Aceste porumbei toate coborât de la porumbei de Jos Thoné. Guy, de asemenea, a venit în contact cu băiatul e de mirare din ca, cum el a fost numit uneori, prin intermediul Dirk şi pasiunea pentru Thoné-porumbel a fost născut. Achiziționarea următoarele a fost un real tauri-ochi. Se referă la Molnar de, un 100% Thoné-porcAlbumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.