goby
74 poze   25003 vizite
Albume
1 DE PE NET CULESE
1 Masculi 2011
2 Porumbeii mei cu care incep anul 2010
3 PERECHI MATCA 2011
ad schaerlaeckens
ADAPOSTUL PORUMBEILOR
ADENO COLI PREVENIRE
ALEGEREA REPRODUCATORILOR
ALIMENTATIA PORUMBEILOR
Aloe
ALUNE NEPRAJITE
Amenajarea crescatoriei 2
Amenajarea crescatoriei 1
Amenajarea crescatoriei 3
ANOMALII LA NAPARLIREA REMIGELOR
ARTICOLE UTILE
BOALA LIMBI ALBASTRE
BOLI SI TRATAMENTE
BOLI SI TRATAMENTE 2
BOLI SI TRATAMENTE PORUMBEI
CAILE SUCCESULUI
CALENDAR COLUMBOIL
CALENDAR DE ACTIVITATI
CALITATE VS CANTITATE
CALITATEA HRANEI
Campion national Long Distance KBDB 2007 Bearts Henri
CELE 10 REGULI DE BAZA ALE REPRODUCTIEI
CERINTE
CONSTRUIREA CONSISTENTEI LA PORUMBEII DVSTR
COSUL SAU MANA
Crearea unei suse
CRITERII DE SELECTIE
CRITERII DE SELECTIE 2
CUM SA REPRODUCI PORUMBEI BUNI
DE KLAK
DE RAUW SABLON
DESPRE ANTRENAREA PORUMBEILOR
DESPRE SANATATE
DISPARITIA UNUI COSMAR
Echinaceea
EDUCAREA PUILOR
EFECTUL CALDURII
EXPREMENTE MOI
FA-TI TEMELE INAINTE SA CUMPERI POR
FETE BOXE
GAFIAITUL LA POR
GHID DE MEDICATIE
Hormoform
HRANA PORUMBEILOR
HRANA SI INTRETINERE
HREANUL REMEDIU NATURAL
IMPERECHEREA
ISTORIA PORUMBEILOR BRICOUX
Istoria PORUMBEILOR WANROY
LEGILE COLUMBOFILE
Leguminoase si Oleoginoase
METODA DE HRANIRE CASTIGATOARE
METODE DE JOC ALE MASCULILOR
Mierea de albina remediul natural
MODELE BOXE
MUSCHII
NAPIRLIREA
Notiuni de crestere si alimentatie a porumbeilor
OBSERVATII EXPERIENTA
Otetul de mere remediul natural
Polenul
Porumbei in forma si metode de zbor
Pregatirea puilor inainte de antrenamente
Procesul de naparlire
PROGRAM CONCURS 2
PROGRAM DE CONCURS
PROGRAM DE IARNA
Reactii adverse ale medicamentelor
Reguli de angajare a porumbeilor la fond
Reguli de care sa ne amintim
REMEDII NATURISTE
Remedii Naturiste
Reproducere si imperecherea porumbeilor
Reproducerea
Retete pentru porumbei
Rolul sarurilor minerale in alimentatia porumbeilor
Sanatatea ochiului
Schema de tratament preventiv la porumbeii voiajori
SECRETE ALE PORUMBEILOR
Selectia porumbeilor
Selectia puilor
Sfaturi despre sanatatea porumbeilor
SITE PIGEON
Site-uri pt columbofili
Specialistii olandezi si belgieni
SPUTNIK
Tratament pentru porumbei voiajori
Tricomonoza si infectii respiratorii
Variola
Varza pentru porumbei
Ventilatia in voliera
VITALITATEA
Vitalitatea porumbelului voiajor
VOLIERA

membru din 13 ianuarie 2010

Campion national Long Distance KBDB 2007 Bearts Henri

Campion naţional Long Distance KBDB - 2007
Baerts Henri şi tipul de la Grazen


Campionatul Naţional Long Distance a fost alergat în 2007, cu primele două nominalizat porumbei (1 + 2), lista de clasament pe 5, în 3 curse de alegere între curse naționale Brive, Montelimar, Cahors, Montauban şi portocaliu. Acest an duo Baerts Henri şi tipul de la Grazen au fost cei care au avut loc de onoare pe podium în Oostende. Ei au câștigat cu o marjă largă cu un coeficient de 23,43. Grazen este cel mai mic oraș din Geetbets şi se află în Brabantul Flamand, un pietre arunca departe de Limburg. A fost aici că duo Baerts Henri și Guy beneficiat un an fantastic în Long Distance și distanță Grand în 2007. În afară de titlul naţional, ei au fost, de asemenea, General campion Long Distance în Uniunii Brabant, unde au câștigat, de asemenea, Oscar pentru distanţe lungi (alergat în toate curse programate). În plus au avut cel mai bun vechi porumbel în club cu "Regele Rhone" şi sa încheiat 2a în Route du Rhone, iar acest lucru cu cele trei prima nominalizat in trei rase. Henri tatăl este încă activ în sport porumbel şi apoi în principal la scurtă distanţă. Guy a fost fascinat de porumbei la o vârstă fragedă şi a avut propria loft atunci când el a fost de 12 ani, cu un mic ajutor de la tatăl, desigur. În acest moment Colonia complet este condusă de tip, dar tatăl Henri salturi în atunci când este necesar. În plus, el este întotdeauna prezentă atunci când porumbei sunt datorate de a reveni la distanţe lungi curse.
Titlul naționale
Titlul naţional a fost realizat cu 4 porumbei diferite.
La Brive a fost "D'artagnan", care a fost basketted ca primul nominalizat şi nu lăsaţi-le în jos, realizarea, de asemenea, locul 259th de porumbei 6535 zona C. "D'Artagnan" dovedit el însuşi în 2002, printre alte lucruri, trei top 100 citate semi-national din Jarnac şi o listă întreagă de alte premii de top în distanţe lungi curse Cahors, Brive Narbonne. D'Artagnan este un fiu al Falco, care la rândul său a excelat în distanţe lungi curse cu un 36th Nat. Bordeaux, 85th Nat. Dax, 165th Nat. Dax, 292nd Nat. Beziers... Falco, de asemenea, este un fiu al Molnar, unul dintre porumbei stoc în mansarde în Grazen. Ca 2a nominalizat la Brive, "Silver Shadow" fost basketted ca un fiu din D'artagnan, dar, de asemenea, ca un parlamentar din Little Joe (aceeaşi mamă). Vorbim despre un doi - an-vechi porumbel care făcuse precum şi o yearling. El a fost cronometrat în primul rând la Brive și a atins locul 65-la 6535 porumbei zona C.
Montelimar şi Orange "Darius" a fost nominalizat basketted ca primul. El este un fiu direct de Pocasso, care a fost cuplat cu o soră plin de Euro Olimpice, care a fost 2a Olympiade porumbelul Long Distance în Blackpool şi aceasta din mansarde de Jos Thoné. Darius obținut Premiul 96 la Montelimar împotriva porumbei 4.499 zona c și de la Orange 291st împotriva porumbei 3.350. Pentru al doilea, nominalizat trust a fost plasat în "Napoleon", un porumbel trei ani cu un tată care este un fiu direct de Kleine Molenaar, şi o mamă care este o fiică de Pocasso. La Montelimar acest atlet a atins un loc 135th împotriva porumbei 4.499 zona c şi la Orange a atins 156th împotriva porumbei 3.350 zona C. La Marseille (Irun III), de asemenea, a atins 400th internaţionale împotriva porumbei 15.627 și a marcat în cariera Long Distance încă tineri 7 din 7 în curse Long Distance. Ce este remarcabil este faptul că de aceste șase premii nu unul dintre ei pentru cel mai bun porumbel în pod, și anume regele Rhone. Această topper realizat Montelimar 28 National împotriva porumbei 7.873, porumbei zona c 4.499 20, la Orange porumbei National zona c 3.350 94th şi de la Marsilia (Irun III) internaţional 362nd împotriva porumbei 15.627. Cu aceasta el a fost încoronat ca cel mai bun vechi porumbel în Club Long Distance în Wallonie şi a fost al doilea porumbel ace în Route du Rhone. Tatăl lui King Rhone este fiul vitreg Poco şi mama sa este o fiică directe de Kleine Molenaar care a fost cuplat cu fiica lui Pocasso, astfel încât să putem pe bună dreptate vorbi de un produs de inbreed la miraculos "Poco" de Jos Thoné.
Stoc de constructii-anexa loft Jos Thoné
Când s-a decis în 90 pentru a modifica distanţe lungi, a existat o anumite Leekens Dirk la 日本語 în care a avut impresionant beat lume interurban cu performanțele sale fantastice. Văzând că Guy a fost convins că succesul în distanţe lungi ar putea fi realizată numai cu materiale fiabile, el a contactat cu coafor acum celebru la ca. Deoarece Dirk a avut mutat doar casa în acest an şi loft pentru tineri nu a fost încă gata, posesia a fost luată de zece tineri din sale cele mai bune cupluri şi începutul cu distanţe lungi a fost făcută. Aceste porumbei toate coborât de la porumbei de Jos Thoné. Guy, de asemenea, a venit în contact cu băiatul e de mirare din ca, cum el a fost numit uneori, prin intermediul Dirk şi pasiunea pentru Thoné-porumbel a fost născut. Achiziționarea următoarele a fost un real tauri-ochi. Se referă la Molnar de, un 100% Thoné-porcAlbumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.