74 poze   32531 vizite
Albume
1 DE PE NET CULESE1 Masculi 20112 Porumbeii mei cu care incep anul 20103 PERECHI MATCA 2011ad schaerlaeckensADAPOSTUL PORUMBEILORADENO COLI PREVENIREALEGEREA REPRODUCATORILORALIMENTATIA PORUMBEILORAloeALUNE NEPRAJITEAmenajarea crescatoriei 2Amenajarea crescatoriei 1Amenajarea crescatoriei 3ANOMALII LA NAPARLIREA REMIGELORARTICOLE UTILEBOALA LIMBI ALBASTREBOLI SI TRATAMENTEBOLI SI TRATAMENTE 2BOLI SI TRATAMENTE PORUMBEICAILE SUCCESULUICALENDAR COLUMBOILCALENDAR DE ACTIVITATICALITATE VS CANTITATECALITATEA HRANEICampion national Long Distance KBDB 2007 Bearts HenriCELE 10 REGULI DE BAZA ALE REPRODUCTIEICERINTECONSTRUIREA CONSISTENTEI LA PORUMBEII DVSTRCOSUL SAU MANACrearea unei suseCRITERII DE SELECTIECRITERII DE SELECTIE 2CUM SA REPRODUCI PORUMBEI BUNIDE KLAKDE RAUW SABLONDESPRE ANTRENAREA PORUMBEILORDESPRE SANATATEDISPARITIA UNUI COSMAREchinaceeaEDUCAREA PUILOREFECTUL CALDURIIEXPREMENTE MOIFA-TI TEMELE INAINTE SA CUMPERI PORFETE BOXEGAFIAITUL LA PORGHID DE MEDICATIEHormoformHRANA PORUMBEILORHRANA SI INTRETINEREHREANUL REMEDIU NATURALIMPERECHEREAISTORIA PORUMBEILOR BRICOUXIstoria PORUMBEILOR WANROYLEGILE COLUMBOFILELeguminoase si OleoginoaseMETODA DE HRANIRE CASTIGATOAREMETODE DE JOC ALE MASCULILORMierea de albina remediul naturalMODELE BOXEMUSCHIINAPIRLIREANotiuni de crestere si alimentatie a porumbeilorOBSERVATII EXPERIENTAOtetul de mere remediul naturalPolenulPorumbei in forma si metode de zborPregatirea puilor inainte de antrenamenteProcesul de naparlirePROGRAM CONCURS 2PROGRAM DE CONCURSPROGRAM DE IARNAReactii adverse ale medicamentelorReguli de angajare a porumbeilor la fondReguli de care sa ne amintimREMEDII NATURISTERemedii NaturisteReproducere si imperecherea porumbeilorReproducereaRetete pentru porumbeiRolul sarurilor minerale in alimentatia porumbeilorSanatatea ochiuluiSchema de tratament preventiv la porumbeii voiajoriSECRETE ALE PORUMBEILORSelectia porumbeilorSelectia puilorSfaturi despre sanatatea porumbeilorSITE PIGEONSite-uri pt columbofiliSpecialistii olandezi si belgieniSPUTNIKTratament pentru porumbei voiajoriTricomonoza si infectii respiratoriiVariolaVarza pentru porumbeiVentilatia in volieraVITALITATEAVitalitatea porumbelului voiajorVOLIERA

membru din 13 ianuarie 2010

BOALA LIMBI ALBASTRE

Nume album: Boala limbii albastre
Descriere album: Boala limbii albastre poate însemna multe lucruri diferite, de la ceva simplu, cum ar fi nutriţia greşită la ceva mai grav, cum ar fi circulatia proasta.
Dacă hrana conţine un procent ridicat de proteine pe săptămână, sistemul digestiv devine lent si pieptul sau/şi limba porumbeilor poate deveni albastru.
În acest caz, încercaţi schimbarea dietei porumbeilor şi adăugaţi o doză puternică de usturoi în apă pentru a ajuta la corectarea acestui lucru.

Totuşi, când ţesuturile care sunt în mod normal roşii, devin albastre, înseamnă că în acele ţesuturi există prea puţin oxigen. Asta se poate întâmpla din mai multe motive. De exemplu, faptul că vârful limbii unui porumbel este rece, denotă o circulaţia sanguină redusă, iar vârful va apărea albastru. Acest lucru poate să nu însemne nimic însă dacă este asociat cu carnea albastră poate fi cu siguranţă o problemă pentru un porumbel care trebuie să concureze.

După cum spuneam, boala limbii albastre poate fi cauzată de o multitudine de factori cum ar fi alimentaţie necorespunzătoare (incompletă/ inadecvată), deshidratare (şoc, în cazuri extreme), circulaţie proastă, etc. Încercaţi schimbarea dietei lor, oferindu-le usturoi şi urmăriţi-i îndeaproape pentru a vedea dacă starea lor de sănătatea se îmbunătăţeşte sau nu. Dacă aveţi un compartiment pentru carantină în crescătoria dumneavoastra , izolaţi-le ca măsură de precauţie, până când sunteţi sigur că păsările sunt sănătoase.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.